Callefleur

Min blogg om tips och rekommendationer

Smidig magasinering Göteborg

- Posted in Ingen kategori by

Söker du smidig magasinering i Göteborg?

Vi har så mycket grejer här hemma, alltifrån gamla möbler till högar av böcker och annat smått och gott. Problemet är att vi har ingen plats för grejerna längre, heller inte hjärtat till att slänga det då det fina grejer, bland annat saker som vi har ärvt från mor och farföräldrar. Vi har försökt att trycka in det mesta i vårt källarförråd men nu när barnen har flyttat ut så får vi helt enkelt inte plats längre. Därför har vi bestämt oss för att hitta ett företag som erbjuder magasinering i Göteborg. Det finns fler företag som erbjuder dessa tjänster så det är svårt att veta vilka man ska vända sig till.

Min kompis magasinerar sina gamla saker hos Vasa flytt i Göteborg och är supernöjd. Detta företag har helhetslösningar inom magasinering och enligt mig så har de riktigt bra priser. Vasa flytt är specialiserade och ledande på magasinering i göteborg, men även i hela västsverige. Utöver magasinering utför de även flyttservice, uthyrning av förråd och mycket mer.

Jag kom i kontakt med Vasa flytt för 2 veckor sedan och servicen är verkligen super! Vi fick rådgivning om hur mycket plats vi behöver och en bra försäkring under vår tid som vi har magasinering i Göteborg. Det är ju en del saker vi behöver magasinera, bland annat en soffa, en bokhylla och ett par lådor med böcker. Så vi fick ett utrymme på 4 kvadratmeter för 550 kr i månaden. Det tycker jag är ett rimligt pris och vi får så mycket mer plats här hemma! Det är verkligen värt pengarna och vi känner oss verkligen trygga med att ha vår magasinering hos Vasa flytt.

magasinering Göteborg Vasa flytt AB

Behandlingsbänkar för massage.

- Posted in Hälsa by

Behandlingsbänkar för massage online

Jag har precis utbildat klart mig för att bli massör. Jag tänkte börja med att ge behandlingar till min familj, släkt och vänner för att träna upp mig ordentligt innan jag ger mig på andra kunder. Men för att kunna utföra massage behöver jag ha en behandlingsbänk som är lämplig för massage.

Jag har letat online efter en bra behandlingsbänk som skulle kunna passa mig. Den behöver vara enkel att få ihop och bära med mig, då jag kommer att utföra massage på olika ställen och hem. Behandlingsbänken måste vara smidig att få ihop men ändå stabil och bra när jag masserar. Den får inte hålla på och vingla, gnissla m.m.

Jag hittade till en sida som hette snabben.se som hade många behandlingsbänkar. De hade en behandlingsbänk som var ihopfällbar och som man sen stoppar i en väska. Den såg väldigt bra och stabil ut samt att den fått bra betyg av användare när jag kollade upp mer info om den. Det var ett bra pris på behandlingsbänken med, perfekt tänker jag!

Det är den jag lutar åt att beställa och sen när jag har en egen lokal kan jag köpa en behandlingsbänk som är stationär. Det hade snabben.se en massa olika behandlingsbänkar att välja mellan som hette Delta och Carpe. De såg riktigt bra och rejäla ut, sen hade de otroligt bra priser på dem med vilket ju är bra då jag inte kan köpa några dyra behandlingsbänkar med min uppstart-budget.

Men nu ska jag klicka hem den här bärbara behandlingsbänken med väska som jag hittade online. Den hopfällbara massagebänken med bärväska vägde bara 12,6 kg inklusive alla tillbehör vilket inte är alls farligt. Det kan man lätt kånka runt med. Belastningsvikten på behandlingsbänken var 200 kg vilket är bra och vanligt med. Det var bra att den klarade så pass mycket vikt.

Ser fram emot att få hem den så att jag kan börja behandla folk på min alldeles nya massagebänk efter min avklarade utbildning. Men mest ser min mamma framåt det, hon tjatar och tjatar om att jag ska massera henne. Hon har mycket problem med sina axlar och nacke. Hon kommer att bli så himla glad när denna behandlingsbänken kommer hem.

behandlingsbänkar snabben.se Bona Partner